Amazon Quiz Answers Today 13 March 2020 – Win Casio 61 Key Keyboard

0
28
Amazon Quiz Answers Today 13 March 2020 –Win Casio 61 Key Keyboard
Amazon Quiz Answers Today 13 March 2020 –Win Casio 61 Key Keyboard

Amazon Quiz Answers Today 13 March 2020 – Win Casio 61 Key Keyboard

Amazon Quiz 13 March 2020 – Give Amazon quiz answers & win Casio 61 Key Keyboard. Today Amazon quiz has five questions and wishesshare.com provides Amazon quiz answer. So play Amazon quiz contest today and win Casio 61 Key Keyboard. You can play Amazon today quiz on Amazon app every morning from 8 AM to 12 Noon.

Today Amazon Quiz Details:

Amazon quiz today prize – Casio 61 Key Keyboard
Amazon quiz Time – 8 AM to 12 PM
Amazon quiz Date – 13 March 2020
Winners List Will Declare On – 31 March 2020

Amazon Quiz Answers Today 13 March 2020 – Win Casio 61 Key Keyboard

How To Play Amazon Quiz?

Step 1: This is the Amazon App Only Quiz – So you have to Download Amazon App from Google Play Store.
Step 2: Now just open Amazon App & Login into your account.
Step 3: Scroll down on Amazon App home screen & You will see “Amazon Quiz” banner. If you will not find the Quiz then find Quiz on Amazon App and tap on FunZone.
Step 4: Tap on the Amazon Quiz banner and quiz will be started after a tap on “Start” button.
Step 5: Now there you will see 5 questions in the Daily Amazon Quiz, You have to give the right answers to all questions to win exciting prizes.
Step 6: After giving all right Amazon quiz contest today answer, You will be selected for Lucky Draw by Amazon Quiz.
Step 7: In this lucky draw winners are announced on the 30th of every month. So I request you to take participation in the Amazon Daily Quiz. If you Luck then You may win Something.

Amazon Casio 61 Key Keyboard Quiz Answers – 13 March 2020

Question 1. The cast of which American sitcom will reunite exclusively for an untitled unscripted special for HBO Max to be directed by Ben Winston?
Answers – Friends

Question 2. As of February 2020, which country is India’s top trade partner?
Answers – USA

Question 3. Which of these movies received a three-month SGST tax exemption from the Madhya Pradesh government?
Answers – Thappad

Question 4. Svalbard Global Seed Vault, the world’s largest secure seed storage facility, lies on which country’s archipelago?
Answers – Norway

Question 5. Bob Iger recently ended his 15-year run as the CEO of which entertainment company?
Answers – Walt Disney

₹10,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 12 March 2020

Question 1. The world’s first robot citizen recently arrived in Kolkata and donned a red-and-white traditional Bengali saree. Name the robot.
Answers – Sophia

Question 2. Hosni Mubarak was the president of which country for almost 30 years?
Answers – Egypt

Question 3. India’s first floating jetty was recently inaugurated in which state?
Answers – Goa

Question 4. Which company has introduced a new ‘zero’ line of vegan, gluten-free products that have no preservatives or colours?
Answers – Colgate

Question 5. Sachin Tendulkar took to Twitter to wish which player on his retirement and said ‘You made my last Test special by picking 10 wickets’?
Answers – Pragyan Ojha

Amazon LG W30 Pro Quiz Answers – 11 March 2020

Question 1. Taika Waititi recently made history as the first person from which ethnicity to win an Oscar, as he won for Best Adapted Screenplay?
Answers – Maori

Question 2. The very popular play Piya Behrupiya directed by Atul Kumar is an adaptation of which Shakespeare work?
Answers – Twelfth Night

Question 3. Mom and Dad have four daughters, and each daughter has one brother. How many people are there in the family?
Answers – Seven

Question 4. Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?
Answers – ISRO

Question 5. The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?
Answers – X Men

Amazon Canon M200 Mirrorless Camera Quiz Answers – 10 March 2020

Question 1. Which of these words can not be formed using only the first line of letters on your computer keyboard?
Answers – Keyboard

Question 2. Which former Wimbledon champion is the current coach of Australian Open 2020 winner Novak Djokovic?
Answers – Goran Ivanisevic

Question 3. Washing soda is the common name for which compound?
Answers – Sodium carbonate

Question 4. A Megagon is a polygon with _____ sides. Fill in the blanks.
Answers – 1 million

Question 5. Who recently broke Alok Kapali’s record of being the youngest to take a Test match hat-trick?
Answers – Naseem Shah

₹15,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 9 March 2020

Question 1. In which country would you find Victoria Falls, classified as the world’s largest sheet of falling water based on its combined width and height?
Answers – Zambia

Question 2. Former French Open champion Carlos Moya is the coach of which famous tennis player?
Answers – Rafael Nadal

Question 3. The latest book in the Asterix series is – Asterix and the _________ __________. (Fill in the blanks)
Answers – Chieftain’s Daughter

Question 4. Marcelo Rebelo de Sousa, who arrived in India on 13th February is the President of which country?
Answers – Portugal

Question 5. In which country would you find North Cape, the northernmost point in Europe that can be accessed by car?
Answers – Norway

Amazon Poco F1 Quiz Answers – 8 March 2020

Question 1. Which ground will host the final of the Women’s T20 World Cup 2020 today on the occasion of International woman’s day?
Answers – MCG

Question 2. In 2019, Jayshree Vyas became the first independent woman director appointed by which stock exchange?
Answers – Bombay Stock Exchange

Question 3. What is the capital of Norway?
Answers – Oslo

Question 4. The number ‘0’ does NOT have an equivalent in Roman numerals. (True or False)
Answers – True

Question 5. Parveena Ahanger who appeared on BBC’s 2019 list of 100 most inspiring woman is known as the Iron Lady of ___. Fill in the blanks
Answers – Kashmir

Amazon Dyson Air Purifier Quiz Answers – 7 March 2020

Question 1. Rial is the official currency of ______. Fill in the blanks.
Answers – Iran

Question 2. Which of the following national parks is located in Rajasthan?
Answers – Keoladeo National Park

Question 3. What is the chemical symbol of lead?
Answers – Pb

Question 4. Wellington is the capital of which country?
Answers – New Zealand

Question 5. India has the shortest written constitution of any sovereign country in the world. (True or False)
Answers – FALSE

Amazon Sony PlayStation 4  Quiz Answers – 6 March 2020

Question 1. Which plant was added to the Guinness Book of Records as the fastest growing plant on earth?
Answers – Bamboo

Question 2. In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a green-coloured giant superhero. But what colour was he meant to be original?
Answers – Grey

Question 3. Which of the 7 continents of the world has the most number of countries?
Answers – Africa

Question 4. Which country is referred to as ‘the land of a thousand lakes’?
Answers – Finland

Question 5. Which Oscar-winning Hollywood star is of Indian descent and was given the name Krishna Pandit Bhanji at the time of his birth?
Answers – Sir Ben Kingsley

₹20,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 5 March 2020

Question 1. Who among these was NOT named in the Asia XI squad for a series to celebrate the 100th birth anniversary of Sheikh Mujibur Rahman?
Answers – Rohit Sharma

Question 2. The foundation stone for the Army headquarters new building was recently laid. What has it been christened as?
Answers – Thal Sena Bhawan

Question 3. @ gypsyking101 is the Instagram handle of which famous person currently in the news?
Answers – Tyson Fury

Question 4. Which of these has been declared the theme for National Science Day 2020, by the government’s Department of Science & Technology?
Answers – Women in Science

Question 5. Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?
Answers – Dr. Rajendra Singh

Amazon Nokia 7.2 Quiz Answers – 4 March 2020

Question 1. Which famous basketball player nicknamed himself the ‘Black Mamba’ after watching Quentin Tarantino’s ‘Kill Bill’?
Answers – Kobe Bryant

Question 2. US first lady Melania Trump, attended which of these classes at Sarvodaya Senior Secondary School in Delhi?
Answers – Happiness Class

Question 3. On 25th February, India observed the first anniversary of which of these famous structures?
Answers – National War Memorial

Question 4. Which of these comic book characters has been a guest of the Maharaja of Gaipajama?
Answers – Tintin

Question 5. Which of these organisations declared 2020 as the ‘Year of the Nurse and Midwife’?
Answers – WHO

Amazon Armani Exchange Watch Quiz Answers – 3 March 2020

Question 1. What is the name of the app that helps writers to keep track of complex narratives, recently launched by Vikram Chandra?
Answers – Granthika

Question 2. Which teams played in the finals of the ICC U-19 Cricket World Cup 2020?
Answers – Bangladesh and India

Question 3. Which Premier League team has been banned from the UEFA Champions League for 2 seasons for failing to comply with Financial Fair Play regulations?
Answers – Manchester City

Question 4. Which challenge became a viral sensation after a singer uploaded a collage of four images to her Instagram feed on January 21, 2020?
Answers – Dolly Parton Challenge

Question 5. Who shared the 2020 Laureus World Sportsman of the Year with Lewis Hamilton?
Answers – Lionel Messi

₹15,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 2 March 2020

Question 1. Which of these former Indian Prime Ministers born on 29th February first became Prime Minister at the age of 81?
Answers – Morarji Desai

Question 2. Which Indian sportsperson won ESPN’s Female Sportsperson of the Year award for the third consecutive year?
Answers – PV Sindhu

Question 3. ‘Unleash the Madness’ is the tagline of which recent Bollywood movie?
Answers – Malang

Question 4. Amazon’s chief executive Jeff Bezos recently committed $10 billion to address which of these causes?
Answers – Climate change

Question 5. The movie Sonchiriya which shared the Filmfare Critics award for Best Film is set in which of these regions?
Answers – Chambal

Amazon Samsung A10s Quiz Answers – 1 March 2020

Question 1. Who is the captain of India’s 2020 ICC Women’s T20 World Cup team?
Answers – Harmanpreet Kaur

Question 2. Which upcoming Marvel movie would star Salma Hayek and Angelina Jolie together?
Answers – The Eternals

Question 3. Larry Tesler, who passed away in February 2020, was the creator of which popular keyboard function?
Answers – Cut, Copy, Paste

Question 4. In which country would you find the Shanidar Cave – a hotspot for Neanderthal remains?
Answers – Iraq

Question 5. Institute for Defense Studies and Analyses (IDSA), was renamed after which former Union Minister?
Answers – Manohar Parikkar

Amazon Bose Soundspot Headphone Quiz Answers – 29 February 2020

Question 1. Abhimanyu Dassani who recently won the Filmfare for Best Debut (Male) is which actress’s son?
Answers – Bhagyashree

Question 2. Muriel is the middle name of which character from the television Sitcom Friends?
Answers – Chandler

Question 3. Which Bangalore-based startup has offered interns ₹1,00,000 for sleeping for 9 hours for 100 nights?
Answers – Wakefit

Question 4. Ashraf Ghani won the second term as the President of which country?
Answers – Afghanistan

Question 5. In 2019, Parasite became the first South Korean movie to win the Palme d’Or at which famous movie festival?
Answers – Cannes

Amazon Fitbit Versa 2 Quiz Answers – 28 February 2020

Question 1. Which of these are the common title of a 2003 Ramgopal Varma film and a 2020 Vicky Kaushal release?
Answers – Bhoot

Question 2. Who has become the first Indian to reach 50 million Instagram followers?
Answers – Virat Kohli

Question 3. The founder of retail chain DMart is the second richest person in India according to Forbes. Who are we referring to?
Answers – Radhakishan Damani

Question 4. Which company signed an agreement with AAI for operating the Ahmedabad, Mangaluru, and Lucknow airports for the next 50 years?
Answers – Adani Group

Question 5. Facebook recently released which app to help hobbyists organize photos of their own projects into themed collections?
Answers – Hobbi

₹5,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 27 February 2020

Question 1 – Bill And Melinda Gates Foundation Invested In Which Online Pharma Startup Based In Gurugram In Feb 2020?

Answers – 1mg

Question 2 – Which Team Is Gearing Up To Become The First F1 Team To Celebrate Their 1,000th Race, And Recently Unveiled The SF1000?

Answers – Ferrari

Question 3 – Whose Signature Can Be Found On The New One Rupee Currency Notes?

Answers – Finance Secretary

Question 4 – United By Emotion’ Is The Official Motto Of Which 2020 Sports Event To Be Held In Tokyo?

Answers – Summer Olympic

Question 5 – In The TV Sitcom Friends, Which Famous Actress Played The Role Of Susie Moss, A Schoolmate Of Chandler?

Answers – Julia Roberts

Amazon Samsung Galaxy M20 Quiz Answers – 26 February 2020

Question 1. Amruta Subhash won a Best Supporting Actor (Female) Filmfare award for playing which actor’s mother in a 2019 movie?
Answer – Ranveer Singh

Question 2. Rishi Sunak, the new Chancellor of the Exchequer of Great Britain, is the son in law of which famous technology personality?
Answer – Narayana Murthy

Question 3. Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage and Iron Fist together form which superhero group?
Answer – Defenders

Question 4. Dara Khosrowshahi, the current CEO of Uber was previously CEO of which travel company?
Answer – Expedia

Question 5. The final of the 2020 ICC Women’s T20 World Cup will be played on which date? (Hint: That day is celebrated as Women’s day)
Answer – March 8

Amazon Sony 1000XM3 Headphones Quiz Answers – 25 February 2020

Question 1. Who played the role of an imaginary version of Adolf Hitler in the movie Jojo Rabbit?
Answer – Taika Waititi

Question 2. Which Vietnamese city, with a dazzling new street circuit, is the latest addition to the F1 calendar?
Answer – Hanoi

Question 3. Pravasi Bhartiya Kendra has been renamed after which late Union Minister?
Answer – Sushma Swaraj

Question 4. As per the Guinness World Records, the current oldest living man on the earth belongs to which country?
Answer – Japan

Question 5. ________ is the highest award for a military unit in India. It was recently bestowed on INS Shivaji which comprises of 130 Officers and 630 sailors of the Indian Navy. (Fill in the Blank)
Answer – President’s Colour

₹50,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 24 February 2020

Question 1. Shaktikanta Das born on 26th February, former IAS officer is currently serving in which very important post in India?
Answer – RBI Governor

Question 2. The National Maritime Heritage Complex is to be set up in which of these places?
Answer – Lothal

Question 3. The 4th instalment of which franchise won the Oscar for the Best Animated Feature in 2020?
Answer – Toy Story

Question 4. Which of these countries will play in the 2020 ICC Women’s T20 World Cup for the first time?
Answer – Thailand

Question 5. The Amazon Prime web series ‘The Forgotten Army’ is narrated by which Bollywood superstar?
Answer – Shahrukh Khan

Amazon Samsung M30s Quiz Answers – 23 February 2020

Question 1. Cartography is the study of what?
Answer – Maps

Question 2. NSIL is a newly launched PSU. What does S stand for in, New S____ Limited India?
Answer – Space

Question 3. Who among them is one of the producers of the Oscar-winning feature-length documentary ‘American Factory’?
Answer – Barack Obama

Question 4. Kambala’ is a traditional sport of buffalo racing. It is held in which Indian state?
Answer – Karnataka

Question 5. Which great Unani scholar’s birth anniversary, February 11, is celebrated as World Unani Day?
Answer – Hakim Ajmal Khan

Amazon OnePlus TV Quiz Answers – 22 February 2020

Question 1. Tangi, a social video sharing app is one of the latest offerings from which tech giant?
Answer – Google

Question 2. Saikhom Mirabai Chanu, who recently created a new national record, represents India in which sport?
Answer – Weightlifting

Question 3. The National winter games event is set to be held in which of these places?
Answer – Gulmarg

Question 4. Which Indian animal is chosen as the mascot for COP 13 Convention on the Conservation of Migratory Species of Wild Animals?
Answer – Great Indian Bustard

Question 5. The storm ‘Ciara’ recently hit several countries of which continent?
Answer – Europe

Amazon Casio 61 Key Keyboard Quiz Answers – 21 February 2020

Question 1. Which company has recently acquired Scape Technologies- a computer vision startup working on location accuracy beyond GPS?
Answer – Facebook

Question 2. Which Roman Emperor is said to be behind the origin of the Leap Year?
Answer – Julius Caesar

Question 3. Sandeep Mathrani has been appointed the new CEO of which company?
Answer – WeWork

Question 4. Who was recently awarded the ’Kishore Kumar Samman’ by Madhya Pradesh Government?
Answer – Waheeda Rehman

Question 5. Archaeologists in the Czech Republic have uncovered the oldest wooden structure ever found. What is it?
Answer – Water well

₹10,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 20 February 2020

Question 1. The ‘Kala Ghoda Arts Festival’ is organised annually in which Indian city?
Answer – Mumbai

Question 2. Which Asian country has introduced a ‘sustainable development fee’ for tourists?
Answer – Bhutan

Question 3. NS Dharmshaktu has recently been presented an award by the President for his work in combating leprosy. After whom is the award named?
Answer – Mahatma Gandhi

Question 4. Which Indian company recently launched services in London, offering services in Comfort, Comfort XL and Executive Ride categories?
Answer – Ola

Question 5. The Indian Institute of Veterinary Research has recently developed a vaccine to combat CSF. What does S stand for in ‘Classical S___ Fever’?
Answer – Swine

Amazon Samsung Galaxy Note 10 Quiz Answers – 19 February 2020

Question 1. The Currency Of Costa Rica, The Colon Is Named After Which Famous Personality?
Answer – Christopher Colombus

Question 2. Anthony Hopkins, Tom Hanks, Al Pacino And Joe Pesci All Lost In A Category At The 2020 Oscars, Who Won The Award In That Category?
Answer – Brad Pitt

Question 3. 12 Year Old Kaamya Karthikeyan Has Recently Become The Youngest To Climb The Highest Peak In Which Continent?
Answer – South America

Question 4. Optophobia Is The Fear Of What?
Answer – Fear Of Opening One’s Eyes

Question 5. Who Among The Following Made His First ODI Century During The India Vs New Zealand ODI Series In 2020?
Answer – Shreyas Iyar

Amazon Sony 5.1 Home Theater System Quiz Answers – 18 February 2020

Question 1. Which of these firsts did Parasite achieve by winning the Best Picture Oscar in 2020?
Answer – First Foreign Language Film to Win

Question 2. Who was the only batsman to make 400 runs or more in the 2020 U19 Cricket World Cup?
Answer – Yashasvi Jaiswal

Question 3. Which recent Padma Vibhushan awardee born on 14th February, became a cabinet minister in Haryana at the age of 25?
Answer – Sushma Swaraj

Question 4. A doctor of Indian origin, SS Vasan has been made the head of a team of researchers to develop a vaccine for what?
Answer – Corona Virus

Question 5. As per a recent notification, which of these has the RBI kept unchanged at 5.15%?
Answer – Repo Rate

₹20,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 17 February 2020

Question 1. White, yellow, red, orange, blue, and green were the six original colours on the classic version of which 40-year old iconic toy?
Answer – Rubik’s Cube

Question 2. The 2020 Australian open was Novak Djokovic’s ___ Grand Slam singles victory. (Fill in the blanks.)
Answer – 17th

Question 3. The Union Budget proposed which of these to build a National cold supply chain for perishables such as meat and fish?
Answer – Kisan Rail

Question 4. The upcoming film ‘The New Mutants’ is part of which movie franchise?
Answer – X Men

Question 5. Which famous political activist born on February 13th, wrote the poem ‘In the Bazaars of Hyderabad’?
Answer – Sarojini Naidu

Amazon OnePlus 7 Pro Quiz Answers – 16 February 2020

Question 1. Indian-American Arvind Krishna has been appointed as the new Chairman of which global tech company?
Answer – IBM

Question 2. What is the name of the $500 billion city-of-the-future that Saudi Arabia plans to build?
Answer – Neom

Question 3. Who recently won his career’s 33rd National title at the Senior National Billiards Championship?
Answer – Pankaj Advani

Question 4. The world’s smallest gold coin, which features Albert Einstein, was recently released by which country?
Answer – Switzerland

Question 5. The words ‘Ordem e Progresso’ can be found on the flag of which country?
Answer – Brazil

Amazon Alexa Echo Show Quiz Answers – 15 February 2020

Question 1. At which two venues did India take part in two consecutive T20I matches that both went to a super over?
Answer – Hamilton and Wellington

Question 2. Which Hindi word was chosen as the ‘Oxford Hindi Word of 2019’ by the Oxford University Press?
Answer – Samvidhaan

Question 3. The 2020 Hindi film ‘Gul Makai’ is based on the life and struggle of which famous personality?
Answer – Malala Yousafzai

Question 4. Who recently displaced Volkswagen as the world’s second most valuable carmaker?
Answer – Tesla

Question 5. The town of Schengen, after which a famous treaty is named, is located in which country?
Answer – Luxembourg

Amazon Apple iPad Pro Quiz Answers – 14 February 2020

Question 1. In which country is it customary for women to give men chocolate on Valentine’s Day?
Answer – Japan

Question 2. The Indian Navy recently launched Operation Vanilla to help which cyclone hit island-nation?
Answer – Madagascar

Question 3. What did the founder of Domino’s give his future wife for their first Valentine’s Day?
Answer – A heart-shaped Pizza

Question 4. Toyota is making an electrified fleet of vehicles for which major 2020 event?
Answer – Tokyo Olympics 2020

Question 5. Who recently launched an upgraded geo-imaging web portal called Bhuvan Panchayat 3.0?
Answer – ISRO

₹15,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 13 February 2020

Question 1. The first fully solar-powered airport in the world is in India. Which city can you find it in?
Answer – Cochin

Question 2. The 2006 film, The Namesake, starring Tabu and Irfan Khan is based on a novel of the same name. Who is the author of that novel?
Answer – Jhumpa Lahiri

Question 3. To commemorate Rahul Dravid’s 10,000 Test runs, a wall with 10,000 bricks was built in which of these stadiums?
Answer – M Chinnaswamy stadium, Bengaluru

Question 4. Which of the following national parks is located in Rajasthan?
Answer – Keoladeo National Park

Question 5. What is the capital city of Mizoram?
Answer – Aizawl

Amazon Apple iPhone XS Quiz Answers – 12 February 2020

Question 1. Which song by Coldplay (filmed in Mumbai) features Beyonce, and Bollywood star Sonam Kapoor and showcases the festival of Holi, among other things related to India?
Answer – Hymn for the Weekend

Question 2. What is the name of the mythical creature which has the head of a human and the body of a lion? A large structure of this is seen in Giza, Egypt.
Answer – Sphinx

Question 3. In the Lion King, what is Simba’s mother’s name?
Answer – Sarabi

Question 4. Ishwar Chandra Vidyasagar was born on 26 September 1820. He fought for women’s right as an activist and helped introduce the ‘Widow re-marriage act’ in India. Where was he born?
Answer – West-Bengal

Question 5. Where would you find the Mismi mountain peak, the most distant source of the Amazon River?
Answer – Peru

Amazon Sony Alpha 6400 Mirrorless Camera Quiz Answers – 11 February 2020

Question 1. Which plant was added to the Guinness Book of Records as the fastest growing plant on earth?
Answer – Bamboo

Question 2. In the Marvel Cinematic Universe, we see Hulk as a green-coloured giant superhero. But what colour was he meant to be original?
Answer – Grey

Question 3. Which island in Andaman and Nicobar is home to some of the world’s last tribe which is uncontacted and does not have any interaction with the outside world?
Answer – North Sentinel Island

Question 4. Which event has been titled as the ‘largest human gathering in the world’ where over 100 million people gather at once?
Answer – Kumbh Mela

Question 5. Which species of crab does not have a shell of its own but makes its home inside the shells of sea snails?
Answer – Hermit Crab

₹5,000 Amazon Quiz Answers – 10 February 2020

Question 1. In terms of area, which one of the following Indian states has the largest coverage of forest?
Answer – Madhya Pradesh

Question 2. Kitten, Pumps, Cone, Sling Back and Platform are types of what?
Answer – Heels

Question 3. ‘Finding the gaps’ is a part memoir, part self-help book written by which personality known for his accurate decision making?
Answer – Simon Taufel

Question 4. Who is known as the ‘Waterman of India’ and is renowned for his conservational efforts in bringing back many rivers, and increasing the water table level in Rajasthan?
Answer – Dr Rajendra Singh

Question 5. Like humans, most species in the animal kingdom have a single heart. But there is an exception. How many hearts does an octopus have?
Answer – 3

Amazon Oppo Reno2 Z Quiz Answers – 9 February 2020

Question 1. Which of these was earlier known as the ‘Hailey National Park’ when it was established in 1936?
Answer – Jim Corbett National Park

Question 2. Which country’s highest point is Mount Fuji, a dormant volcano?
Answer – Japan

Question 3. Which was named as the ‘Word of the Year 2018’ by Oxford dictionaries?
Answer – Toxic

Question 4. In a 1999 Test match against South Africa, New Zealand tail-ender Geoff Allott batted a memorable inning which lasted 101 minutes. How many runs did he score?
Answer – 0

Question 5. I can talk English, I can walk English, I can laugh English because English is a funny language’, which actor said this dialogue in a Bollywood movie?
Answer – Amitabh Bachchan

Amazon Kenwood Food Processor Quiz Answers – 8 February 2020

Question 1. Narain Karthikeyan is the sportsman in the field of which sport?
Answer – Formula one racing

Question 2. She was the first Indian woman to become a teacher and opened up the first girl’s school in India in 1848. Who is she?
Answer – Savitribai Phule

Question 3. What is the dot that appears over the lowercase letters, ‘i’ and ‘j’, called?
Answer – Tittle

Question 4. What is the slang term given to a ball that is bowled so well that it is considered unplayable by the batsman in cricket?
Answer – A jaffa

Question 5. Punjab is also called ‘The Land of Five Waters’. Which of these is NOT a river the name that flows through the region?
Answer – Tapti

Amazon Fossil Leather Bag Quiz Answers – 7 February 2020

Question 1. Bluetongue, a disease on domestic and wild ruminants(Goats, sheep, cattle) is caused by __________? (Fill in the blank)
Answer – Virus

Question 2. Which among the following is NOT a work of Rabindranath Tagore?
Answer – Kapala Kundala

Question 3. Which was the first Indian movie nominated for Oscar?
Answer – Mother India

Question 4. The modern game of golf originated in which country?
Answer – Scotland

Question 5. The one horn Rhino is found in which country?
Answer – India

₹15,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 6 February 2020

Question 1. Which company recently acquired a stake in Zomato by selling its Indian food delivery business?
Answer – Uber

Question 2. Does Fenway Sports Group own which football club that is currently top of the table in its domestic league?
Answer – Liverpool

Question 3. Who has been appointed as the first Chief of Defence Staff of India?
Answer – Bipin Rawat

Question 4. The movie ‘The Two Popes’ stars the famous actor Anthony Hopkins as which pope?
Answer – Pope Benedict XVI

Question 5. The recent web-series ‘The Forgotten Army’ is based on the extraordinary true story of the men and women in which army?
Answer – Indian National Army

Amazon Redmi Note 8 Pro Quiz Answers – 5 February 2020

Question 1. Padma Vibhushan Pandit Chhannulal Mishra is a noted exponent of which Gharana of the Hindustani classical music?
Answer – Kirana

Question 2. Director of Panga, Ashwini Iyer Tripathi has also directed which of these movies?
Answer – Bareilly ki Barfi

Question 3. A model of which French aircraft was part of the Indian Air Force tableau at Republic Day parade 2020?
Answer – Rafale

Question 4. Which is the common sport played by Roger Federer and Sofia Kenin?
Answer – Tennis

Question 5. Isabel dos Santos, Africa’s richest woman, is from which country?
Answer – Angola

Amazon Apple iPad Pro Quiz Answers – 4 February 2020

Question 1. Which town has been chosen as the capital of the newly merged Union Territory of ‘Dadra and Nagar Haveli and Daman and Diu’?
Answer – Daman

Question 2. Which of these businessmen has been awarded the Padma Bhushan in 2020?
Answer – Anand Mahindra

Question 3. The World Economic Forum along with its partners has launched 1t.org to promote which initiative?
Answer – One Trillion Trees initiative

Question 4. Which one out of these ‘Phogat’ sisters is the first Indian woman wrestler to win gold at both the Commonwealth and the Asian Games?
Answer – Vinesh Phogat

Question 5. 550th birth anniversary of Guru Nanak Dev was the theme of which state’s tableau in the 2020 Republic Day parade?
Answer – Punjab

₹20,000 Amazon Pay Balance Quiz Answers – 3 February 2020

Question 1. What is the name of the humanoid robot from ISRO that will travel on the first test flight of the Gaganyaan mission?
Answer – Vyommitra

Question 2. Uber recently announced a partnership with which company to mass-produce ‘air taxis’?
Answer – Hyundai

Question 3. Which of these sportspeople has been awarded the Padma Bhushan in 2020?
Answer – PV Sindhu

Question 4. Which famous character actor is playing the role of Indian team manager PR Man Singh in the movie 83?
Answer – Pankaj Tripathi

Question 5. Irish conductor Eímear Noone is to set to become the first woman to conduct the porches
Answer – Oscars

Amazon Oppo Reno2 F Quiz Answers – 2 February 2020

Question 1. Katerina Sakellaropoulou has recently been elected as the first female president of which country?
Answer – Greece

Question 2. Which Chinese zodiac symbol represents the Chinese New Year 2020?
Answer – Rat

Question 3. Which of these basketball legends wrote and narrated the short film ‘Dear Basketball’? (Hint: He tragically passed away recently)
Answer – Kobe Bryant

Question 4. Bal Shakti Puraskar is an annual award presented by the Indian President to whom?
Answer – Children

Question 5. Priyam Garg is captaining India in which is international tournament being held currently?
Answer – ICC U19 World Cup

Amazon Godrej Air Conditioner Quiz Answers – 1 February 2020

Question 1. Recently, 146 of ‘Irrawadys’ were spotted in Chilika lake, Odisha. What kind of animals are Irrawadys?
Answer – Dolphins

Question 2. Which UNESCO World Heritage Site was the centre-piece of the Gujarat tableau at 2020 Republic Day parade?
Answer – Rani Ki Vav

Question 3. Which of these sportspeople has been awarded the Padma Vibhushan in 2020?
Answer – MC Mary Kom

Question 4. Which Indian actor was recently honoured with the Crystal Award of the World Economic Forum 2020?
Answer – Deepika Padukone

Question 5. Blue Origin – a company owned by Jeff Bezos deals in which sector?
Answer – Space

1) How to play Amazon quiz?
2) How to find all amazon quiz answers?
3) How to find amazon today quiz?
4) Where is today’s amazon quiz answer?
5) How to participate in Amazon Quiz?
6) How to get amazon quiz answer 13 March 2020?
7) How to win Amazon quiz?
8) How to win the Casio 61 Key Keyboard?
9) Amazon today quiz key answers Kasie dhunde?
10) Amazon quiz Kaise khele?

Amazon Quiz Prize Proof:

Amazon Quiz Prize proof

Amazon Quiz 13 March 2020 – More Details:

This Contest will commence on Daily from 08:00:01 a.m. (IST) to 12:00:00 p.m. (IST) (“Contest Period”) In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).

Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 1 (one) questions will be posted during the entire Contest Period. Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.

The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 1 participant will be selected as winners by a random draw of lots. The declared winner(s) will be eligible for winning a prize. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

Amazon Quiz Answers Today 13 March 2020 – Win Casio 61 Key Keyboard

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here